Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate you!

Feel free to talk about anything and everything FSOL related in this board.
User avatar
Tito Lozano
Ill Flower
Posts: 585
Joined: Thu Aug 04, 2011 4:38 pm
Location: Yunie
Contact:

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by Tito Lozano » Wed Sep 25, 2013 8:40 am

yea Pete, i passed for this 2 weeks ago, when tried log off ,then i watched log in but i was out of forum.... might be an overload of cookies on Pc while you browse the forum????
Noisesurfer
Fsolboard
Not bad for a Human

User avatar
Ross
Environmentalisations Se7en
Posts: 3655
Joined: Wed Aug 03, 2011 8:03 pm
Contact:

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by Ross » Wed Sep 25, 2013 12:26 pm

Stays logged in on my phone - only have library access via computer so can't comment there.

User avatar
seedy
Antique Toy
Posts: 1378
Joined: Thu Aug 04, 2011 6:41 pm
Location: The Space Between Your Ears

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by seedy » Wed Sep 25, 2013 4:06 pm

no problem for me here though i only log in when i have something to post :mrgreen:

User avatar
mcbpete
Far-out Son of Lung
Posts: 1160
Joined: Tue Aug 02, 2011 9:25 pm
Contact:

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by mcbpete » Thu Sep 26, 2013 11:30 pm

Hmm yeah, it's only my home lappy that seems to do it. The cookie never seems to get saved so I have to long in every time I visit here - it's fine on my phone and work machine though. Clearly just some corrupt mischief ...

User avatar
mcbpete
Far-out Son of Lung
Posts: 1160
Joined: Tue Aug 02, 2011 9:25 pm
Contact:

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by mcbpete » Mon Sep 30, 2013 10:14 pm

Forum back end updated again. New thing arriving in the very near future - as always if you spot any bugs (well mainly things I forgot to update from how it was last time) let me know :)

Think I also inadvertently squashed the login bug too that happened to the minority of users (well seems like it was just me !)

User avatar
seedy
Antique Toy
Posts: 1378
Joined: Thu Aug 04, 2011 6:41 pm
Location: The Space Between Your Ears

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by seedy » Tue Oct 01, 2013 3:57 pm

thanks as always mcbpete!

User avatar
Pandemonium
Pale Moon
Posts: 2052
Joined: Wed Aug 03, 2011 10:15 pm
Location: Never, Neverland
Contact:

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by Pandemonium » Thu Mar 06, 2014 12:52 pm

Guys, the Board is loading incredibly slow for me this last week...
Did anyone else notice?

I mean, not just from home, I tested it on different networks, home / work / phones...
You're doin' too much, do less.

User avatar
mcbpete
Far-out Son of Lung
Posts: 1160
Joined: Tue Aug 02, 2011 9:25 pm
Contact:

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by mcbpete » Thu Mar 06, 2014 12:57 pm

Yeah noticed that yesterday. Sent a message to our server hosts to see what's going on....
Purged the cache so might make things a little quicker - watch this space, it'll be sorted soon !

EDIT: Purging the cache seems to have sorted it !
EDIT: Nah, still a bit crappy. Don't worry I'm on the case !

billybatts
Hardhead
Posts: 97
Joined: Mon Sep 26, 2011 8:45 pm

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by billybatts » Thu Mar 06, 2014 1:23 pm

I think we should have a service level agreement for the board, it's clearly a vital resource now.

User avatar
mcbpete
Far-out Son of Lung
Posts: 1160
Joined: Tue Aug 02, 2011 9:25 pm
Contact:

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by mcbpete » Thu Mar 06, 2014 2:59 pm

I accept donations via BittenCoins and Plastic Cups only.

User avatar
seedy
Antique Toy
Posts: 1378
Joined: Thu Aug 04, 2011 6:41 pm
Location: The Space Between Your Ears

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by seedy » Thu Mar 06, 2014 3:41 pm

i haven't really noticed "slow" so much as the site just won't load at all once in awhile (about 5-6 times in the past week)

when it does load i seem to be moving at normal speeds

User avatar
mcbpete
Far-out Son of Lung
Posts: 1160
Joined: Tue Aug 02, 2011 9:25 pm
Contact:

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by mcbpete » Thu Mar 06, 2014 4:26 pm

Aye - that's why I thought I'd fixed it with the cache thing. Was barely functioning, then did the tweak and was fine again. Probably a dodgy wire at our hosts !

User avatar
Ross
Environmentalisations Se7en
Posts: 3655
Joined: Wed Aug 03, 2011 8:03 pm
Contact:

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by Ross » Thu Mar 06, 2014 4:38 pm

Ah good, I thought it was my connection (which is also being slightly shitty lately)

User avatar
Tito Lozano
Ill Flower
Posts: 585
Joined: Thu Aug 04, 2011 4:38 pm
Location: Yunie
Contact:

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by Tito Lozano » Thu Mar 06, 2014 5:26 pm

I have still slow functioning here, and as people i thought was by my net connection but works ok on the rest but not on the forum,hope the thing don´t go to more ,but for the moment today runs slow still
Noisesurfer
Fsolboard
Not bad for a Human

User avatar
mcbpete
Far-out Son of Lung
Posts: 1160
Joined: Tue Aug 02, 2011 9:25 pm
Contact:

Re: Where did everything go? I hate you, I hate you, I hate

Post by mcbpete » Thu Mar 06, 2014 6:20 pm

They're pretty reliable normally (been using them to host the cubus site for about 7 years) - so I think this is just a temporarily blip.

Post Reply